Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 12.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2016Дослідження параметрів уф-обробки сироватки з-під кислого сируДейниченко, Г. В.; Гузенко, В. В.; Мазняк, З. О.
2016Аналітичне визначення дисперсності при обробці молока в пульсаційному гомогенізаторіДейниченко, Г. В.; Самойчук, К. О.; Левченко, Л. В.
2016Экспериментальное изучение кристаллообразования в пищевых продуктах методом криомикроскопииДейниченко, Г. В.; Беляева, И. М.
2016Модернізація вищої освіти як складова процесу інноваційного розвиткуЩербакова, Т. В.; Дейниченко, Г. В.; Селютіна, Г. А.
2016Порівняльна оцінка кольору фруктових пюре з використанням кольоропараметричних характеристикДейниченко, Г. В.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2016Визначення оптимальної відстані між соплами форсунок протитечійно-струминного змішувача безалкогольних напоївДейниченко, Г. В.; Самойчук, К. О.; Полудненко, О. В.
2016Сучасні методи підвищення продуктивності напівпроникних мембранДейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В.
2016Резание пищевых продуктов гидроабразивной и водополимерной струейДейниченко, Г. В.; Погребняк, А. В.
2016Струминні гомогенізатори молокаДейниченко, Г. В.; Самойчук, К. О.; Ковальов, О. О.
2016Вплив температурного фактора на рухливість молекул води в зефірній та бісквітній масах з еламіномДейниченко, Г. В.; Дюкарева, Г. І.