Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37023
Title: Порівняльна оцінка кольору фруктових пюре з використанням кольоропараметричних характеристик
Authors: Дейниченко, Г. В.
Щербакова, Т. В.
Селютіна, Г. А.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А. Порівняльна оцінка кольору фруктових пюре з використанням кольоропараметричних характеристик. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 239-240.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37023
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_239-240.pdf111.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.