Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37023
Title: | Порівняльна оцінка кольору фруктових пюре з використанням кольоропараметричних характеристик |
Authors: | Дейниченко, Г. В. Щербакова, Т. В. Селютіна, Г. А. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Дейниченко Г. В., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А. Порівняльна оцінка кольору фруктових пюре з використанням кольоропараметричних характеристик. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 239-240. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37023 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_239-240.pdf | 111.27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.