Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 12 (Search time: 0.007 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробів
Євлаш, В. В.
;
Погожих, М. І.
;
Акмен, В. О.
2011
Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчування
Євлаш, В. В.
;
Антоненко, С. П.
;
Гущина, О. Б.
2011
Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостей
Євлаш, В. В.
;
Погожих, М. І.
;
Акмен, В. О.
;
Малафаєв, М. Т.
2011
Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів
Євлаш, В. В.
;
Отрошко, Н. О.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Михайленко, В. Г.
2011
Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм заліза
Гавриш, А. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
2011-05-19
Технологія сушених овочевих напівфабрикатів для кулінарних виробів
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Кортяк, Т. О.
2011-05-19
Формування функціонально-технологічних властивостей м’ясної сушеної сировини для кулінарних виробів
Погожих, М. І.
;
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
;
Максименко, А. Є
2011-05-19
Клінічна апробація жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізо
Гавриш, А. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Нєміріч, О. В.
2011-05-19
Вплив дієтичних добавок на реологічні властивості солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом у процесі їх тиражування
Євлаш, В. В.
;
Акмен, В. О.
;
Малафаєв, М. Т.
2011-05-19
Особливості методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності харчових систем
Євлаш, В. В.
;
Отрошко, Н. О.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Михайленко, В. Г.
Discover
Author
4
Акмен, В. О.
4
Нєміріч, О. В.
3
Аксьонова, О. Ф.
3
Отрошко, Н. О.
3
Погожих, М. І.
2
Гавриш, А. В.
2
Малафаєв, М. Т.
2
Михайленко, В. Г.
1
Антоненко, С. П.
1
Гущина, О. Б.
.
next >
Subject
2
«Калгем»
2
«Редгем»
2
гемове залізо
1
«Фітогем»
1
антиоксидантна активність харчови...
1
борошняні кондитерські вироби
1
дієтичні добавки
1
кондитерська продукція
1
метод кулонометричного титрування
1
пробопідготовка досліджуваної сир...
.
next >
Has File(s)
12
true