Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 12 (Search time: 0.007 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробівЄвлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Акмен, В. О.
2011Актуальність використання харчових добавок водоростевого походження у технологіях продуктів харчуванняЄвлаш, В. В.; Антоненко, С. П.; Гущина, О. Б.
2011Визначення раціональних режимів тиражування солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом, на основі дослідження їх структурно-механічних властивостейЄвлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Акмен, В. О.; Малафаєв, М. Т.
2011Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктівЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г.
2011Створення кондитерської продукції антианемічного спрямування з використанням різних форм залізаГавриш, А. В.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.
2011-05-19Технологія сушених овочевих напівфабрикатів для кулінарних виробівЄвлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Кортяк, Т. О.
2011-05-19Формування функціонально-технологічних властивостей м’ясної сушеної сировини для кулінарних виробівПогожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Максименко, А. Є
2011-05-19Клінічна апробація жировмісного оздоблювального напівфабрикату, що містить гемове залізоГавриш, А. В.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.
2011-05-19Вплив дієтичних добавок на реологічні властивості солодких плиток (типу ірис), збагачених гемовим залізом у процесі їх тиражуванняЄвлаш, В. В.; Акмен, В. О.; Малафаєв, М. Т.
2011-05-19Особливості методу кулонометричного титрування для визначення загальної антиоксидантної активності харчових системЄвлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г.