Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 32.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2005-03-15
Спосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини
Черевко, Олександр Іванович
;
Єфремов, Юрій Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Наріжний, Олексій Олександрович
2005-05-16
Спосіб одержання цукатів
Черевко, Олександр Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Маяк, Віталій Іванович
2005-12-15
Машина для формування і дозування грибного фаршу
Черевко, Олександр Іванович
;
Єфремов, Юрій Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Одарченко, Микола Семенович
;
Волошин, Павло Валентинович
2006-10-16
Спосіб визначення диференціальної пористості натуральної та штучної шкіри в макропоровій області
Захаренко, Віталій Олександрович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
2007-01-15
Спосіб стимуляції росту волосся на голові за допомогою пірамідальної конструкції
М'ячиков, Олександр Васильович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Чуйко, Андрій Миколайович
;
Дюкарева, Галина Іванівна
;
Томашинська, Раїса Яківна
2007-07-10
Спосіб приготування порошкоподібного напівфабрикату на основі грибів та овочів
Черевко, Олександр Іванович
;
Єфремов, Юрій Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Михайлова, Світлана Володимирівна
;
Одарченко, Андрій Миколайович
;
Одарченко, Дмитро Миколайович
2007-06-25
Модифікований спосіб визначення диференціальної пористості шкіри в макропоровій зоні
Захаренко, Віталій Олександрович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
2008-05-26
Спосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності
Черевко, Олександр Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Дюкарева, Галина Іванівна
;
Стрікова, Наталія Олександрівна
2008-06-10
Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Шевченко, Андрій Олександрович
2008-07-25
Енергозберігаючий спосіб прання білизни в автоматичних пральних машинах
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Захаренко, Віталій Олександрович
;
Афанасьєва, ВІкторія Анатоліївна
Перегляд
Автор
3
Бабкіна, Ірина Володимирівна
3
Дюкарева, Галина Іванівна
2
Волошин, Павло Валентинович
2
Дьяков, Олександр Георгійович
2
Маяк, Віталій Іванович
2
Томашевська, Раїса Яківна
2
Чуйко, Марина Миколаївна
2
Шевченко, Андрій Олександрович
1
Авраменко, Микола Федорович
1
Афанасьєва, ВІкторія Анатоліївна
.
< попередня
далі >
Тема
1
кулінарні вироби
1
м'ясні вироби
1
процес жаріння
1
теплові процеси
за датою випуску
10
2007
8
2008
5
2005
5
2006
3
2009
1
2004
Has File(s)
32
true