Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14168
Title: Спосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Єфремов, Юрій Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Наріжний, Олексій Олександрович
Issue Date: 15-Mar-2005
Citation: Спосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини. Патент України на корисну модель № 5421, МПК 7A23F3/34,A23L1/O1. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, О. О. Наріжний. № 20040504002. Заявл. 25.05.2004. Опубл. 15.03.2005, Бюл. № 3. 2 с.
Series/Report no.: 11;5421
Abstract: Спосіб приготування концентрованого напою з ягід шипшини, що передбачає підготовку ягід з подальшою тепловою обробкою, концентруванням і відділенням рідинної фракції від твердої, який відрізняється тим, що ягоди шипшини піддають гідротермічній обробці при температурі 75...80°С протягом 2...З хвилин з подальшим центрифугуванням і концентруванням у апараті ультра- і мікрофільтрації у тангенціальному потоці до одержання у розчині вмісту сухих речовин 5...6%. 2. Спосіб за п.1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні1 ягоди шипшини 10% вода 90%.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14168
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5421.pdf71.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.