Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14244
Title: Спосіб одержання цукатів
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Маяк, Віталій Іванович
Issue Date: 16-May-2005
Citation: Спосіб одержання цукатів. Патент України на корисну модель № 6435, МПК 7 A23L1/06. О. І. Черевко, В. М. Михайлов, В. І. Маяк. № 20040806738. Заявл. 11.08.2004. Опубл. 16.05. 2005, Бюл. № 5. 2 с.
Series/Report no.: 11;6435
Abstract: Спосіб одержання цукатів, що передбачає здрібнювання сировини, змішування її з цукром і лимонною кислотою, концентрування отриманої" суміші під вакуумом, формування, охолодження й обсипання, який відрізняється тим, що як сиро вину використовують свіжі фрукти й овочі, які піддають конвективному сушінню при температурі 40- 45°С до вмісту сухих речовин 35-50 %, потім подрібнюють до розміру часток 1,5-2 мм, додають у цукатову масу цукрову пудру, пряноароматичні і смакові компоненти до вмісту сухих речовин 80- 86 % і інтенсивно перемішують при температурі 80°С протягом 5-10 хвилин до повного розчинення цукру.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14244
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6435.pdf79.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.