Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14690
Title: Спосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Дюкарева, Галина Іванівна
Стрікова, Наталія Олександрівна
Issue Date: 26-May-2008
Citation: Спосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності. Патент України на корисну модель № 32699, МПК (2006), A21D 8/02. О. І. Черевко, В. М. Михайлов, Г. І. Дюкарева, Н. О. Стрікова. № u200800664. Заявл. 21.01.2008. Опубл. 26.05.2008, Бюл.№ 10. 2 с.
Series/Report no.: 11;32699
Abstract: Спосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності, що включає перемішування борошна, води, яєць, солі, йодовмісної та білкової добавки, заміс тіста до однорідної консистенції, витримування готового тіста протягом 30-40 хвилин для набухання клейковини та надання йому еластичності, який відрізняється тим, що з метою збагачення тіста повноцінним білком та йодом як йодовмісну добавку використовують попередньо заварений у воді або сироватці еламін у відношенні 10:1 відповідно (вміст йоду в такому співвідношенні складає 0,1 мг %), а як білкову добавку використовують молочно-білковий концентрат (копреципітат), який отримують шляхом термокислотної коагуляції білків молока, копреципітат змішують із завареним еламіном та вносять на стадії замісу тіста разом із іншими компонентами.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14690
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
32699.pdf68.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.