Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2009
Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Маціпура, А. С.
;
Маціпура, Т. С.
;
Черноморд, Н. О.
2009
Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Лосева, С. М.
;
Максимова, Н. П.
;
Маціпура, А. С.
2009
Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Берестова, А. А.
;
Глубокий, Д. О.
;
Підгорна, Н. І.
2009
Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмів
Павлюк, Р. Ю.
;
Соколова, Л. М.
;
Погарська, В. В.
;
Крячко, Т. В.
;
Максимова, Н. П.
2009
Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Крячко, Т. В.
;
Лосєва, С. М.
;
Маціпура, А. С.
;
Глубокий, Д. О.
;
Стоєв, C. С.
2009
Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Коробець, Н. В.
;
Юр'єва, О. О.
;
Максимова, Н. П.
;
Череватенко, Л. М.
2009
Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Крячко, Т. В.
;
Берестова, А.А.
;
Глубокий, Д.О.
;
Максимова, Н.П.
2009
Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Коробець, Н. В.
;
Максимова, Н. П.
;
Гапонцева, О. В.
Перегляд
Автор
8
Павлюк, Р. Ю.
4
Максимова, Н. П.
3
Крячко, Т. В.
3
Маціпура, А. С.
2
Глубокий, Д. О.
2
Коробець, Н. В.
1
Берестова, А. А.
1
Берестова, А.А.
1
Гапонцева, О. В.
1
Глубокий, Д.О.
.
далі >
Тема
4
БАР
2
каротиноїди
1
антиоксиданти
1
БАД-фарбники
1
вегетативні форми мікроорганізмів
1
гарбуз
1
екстракти з прянощів
1
заморожування
1
збагачення
1
зберігання каротиноїдів
.
далі >
за датою випуску
8
2009
Has File(s)
8
true