Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2009Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбузаПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, А. С.; Маціпура, Т. С.; Черноморд, Н. О.
2009Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосева, С. М.; Максимова, Н. П.; Маціпура, А. С.
2009Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Глубокий, Д. О.; Підгорна, Н. І.
2009Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмівПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Максимова, Н. П.
2009Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Лосєва, С. М.; Маціпура, А. С.; Глубокий, Д. О.; Стоєв, C. С.
2009Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Коробець, Н. В.; Юр'єва, О. О.; Максимова, Н. П.; Череватенко, Л. М.
2009Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАРПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Берестова, А.А.; Глубокий, Д.О.; Максимова, Н.П.
2009Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Коробець, Н. В.; Максимова, Н. П.; Гапонцева, О. В.