Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-5 зі 5.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Харчові технології. Ч. 2.Перцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Котляр, Олег Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна
2020-01-10Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевой, Федір Всеволодович; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Борисова, Аліна Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Шильман, Лев Залманович
2020-01-10Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Шильман, Лев Залманович; Борисова, Аліна Олексіївна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Дроменко, Олена Борисівна; Маренкова, Тетяна Іванівна
2021Загальні технології харчової промисловості. Частина 1Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Ольга Олексіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович
2021Загальні технології харчової промисловості. Частина 2Перцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Пивоваров, Павло Петрович; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Мельник, Оксана Юріївна; Котляр, Олег Володимирович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Омельченко, Світлана Борисівна; Боковець, Сергій Петрович