Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-5 of 5 (Search time: 0.006 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютаміназиПерцевой, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Кондрашина, Лідія Анатоліївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Мурликіна, Наталія Віталіївна; Мельник, Оксана Юріївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2018Харчові технології. Практичний курсПерцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Ботштейн, Белла Борисівна; Черемська, Т. В.; Журавльов, Сергій Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Федак, Наталія Василівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Болгова, Н. В.
2020-01-10Спосіб отримання сиру плавленого ковбасногоГурський, Петро Васильович; Мельник, Оксана Юріївна; Перцевой, Федір Всеволодович; Симакова, Інна Володимирівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2021Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостейПерцевой, Федір Всеволодович; Ладика, Володимир Іванович; Омельченко, Світлана Борисівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Гурський, Петро Васильович
2023Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназаКондрашина, Лідія Анатоліївна; Гурський, Петро Васильович; Ладика, Віктор Іванович; Сметанська, Ірина Миколаївна; Гринченко, Ольга Олексіївна; Омельченко, Світлана Борисівна; Перцевой, Федір Всеволодович