Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-5 of 5 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Визначення взаємодії рецептурних компонентів напівфабрикату збивного борошняного в присутності ферменту трансглютамінази
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Мурликіна, Наталія Віталіївна
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2018
Харчові технології. Практичний курс
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Дроменко, Олена Борисівна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Ботштейн, Белла Борисівна
;
Черемська, Т. В.
;
Журавльов, Сергій Володимирович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Федак, Наталія Василівна
;
Маренкова, Тетяна Іванівна
;
Болгова, Н. В.
2020-01-10
Спосіб отримання сиру плавленого ковбасного
Гурський, Петро Васильович
;
Мельник, Оксана Юріївна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Симакова, Інна Володимирівна
;
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
;
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
;
Борисова, Аліна Олексіївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
2021
Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей
Перцевой, Федір Всеволодович
;
Ладика, Володимир Іванович
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Шульга, Оксана Сергіївна
;
Гурський, Петро Васильович
2023
Удосконалення технології напівфабрикату збивного борошняного з використанням желатину і ферменту трансглютаміназа
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
;
Гурський, Петро Васильович
;
Ладика, Віктор Іванович
;
Сметанська, Ірина Миколаївна
;
Гринченко, Ольга Олексіївна
;
Омельченко, Світлана Борисівна
;
Перцевой, Федір Всеволодович
Discover
Author
2
Камсуліна, Наталія Валеріївна
2
Кондрашина, Лідія Анатоліївна
2
Мельник, Оксана Юріївна
1
Болгова, Н. В.
1
Борисова, Аліна Олексіївна
1
Ботштейн, Белла Борисівна
1
Гарнцарек, Барбара Чеславівна
1
Гарнцарек, Збігнев Елігюсович
1
Гринченко, Ольга Олексіївна
1
Дроменко, Олена Борисівна
.
next >
Subject
2
желатин
2
ксантан
1
absorption band
1
flour
1
gelatin
1
IR spectroscopy
1
transglutaminase
1
whipped
1
xanthan
1
борошняний
.
next >
Date issued
2
2020
1
2018
1
2021
1
2023
Has File(s)
5
true