Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 195.
назад
1
2
3
4
...
20
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2013
Перспективи використання інноваційних технологій харчових добавок з антоціановими властивостями у харчовій промисловості
Павлюк, Р. Ю.
;
Павлишин, М. Л.
2013
Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Бондаренко, В. А.
2013
Нове в технології отримання заморожених ягід та пюре з рекордними характеристиками
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Носіченко, Г. В.
;
Какадій, Ю. П.
;
Соколова, Л. М.
;
Лосєва, С. М.
2013
Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використанням
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Кострова, К. В.
;
Лосєва, С. М.
;
Бутенко, Н. В.
2013
Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристиками
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Тимофєєва, Н. М.
;
Максимова, Н. П.
;
Берестова, А. А.
;
Борисенко, Т. О.
2013
Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвників
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Коробець, Н. В.
;
Ткаченко, І. В.
2013
Нове про каротиноїди та окислювальні ферменти каротиноїдних овочів під час кріогенного "шокового" заморожування та подрібнення
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Маціпура, Т. С.
;
Лосєва, С. М.
;
Граділь, У. І.
2013
Вивчення амінокислотного складу дрібнодисперсних добавок із пряних овочів, отриманих із використанням кріогенних технологій
Павлюк, Р. Ю.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Погарська, В. В.
;
Хоменко, А. В.
;
Кострова, К. В.
;
Кляп, Т. П.
2013
Технологія кріогенного подрібнення грибів печериці Agaricus bisporus та отримання дрібнодисперсних порошків
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Леухіна, Л. В.
;
Лосєва, С. М.
2013
Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлини
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Стоєв, С. С.
;
Лосєва, С. М.
Перегляд
Автор
120
Погарська, В. В.
47
Лосєва, С. М.
32
Максимова, Н. П.
25
Погарський, О. С.
17
Балабай, К. С.
16
Наконечна, Ю. Г.
15
Погарская, В. В.
14
Юр’єва, О. О.
13
Кострова, К. В.
13
Хоменко, А. В.
.
далі >
Тема
8
БАР
4
БАД
3
заморожування
3
каротиноїди
3
ягоди
2
гарбуз
2
заморожені пюре
2
каротиновмісні овочі
2
кріогенна технологія
2
кріогенне подрібнення
.
далі >
за датою випуску
34
2020 - 2021
151
2010 - 2019
10
2009 - 2009
Has File(s)
195
true