Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 34 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Формування та досвід застосування кластерного підходу для досягнення високих програмних результатів навчання студентівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2020Нанотехнологія заморожених та порошкоподібних дрібнодисперсних добавок і оздоровчих продуктів з інуліновмісної сировини з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бессараб, О. С.
2020Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.
2020Розробка нового покоління бісквітів для здорового харчування, збагачених натуральними плодоовочевими добавками з високим вмістом БАРПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.,; Балабай, К. С.; Кумонок, І. С.
2020Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушінняПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Погарський, О. С.
2020Розробка вітамінізованих булочок для здорового харчування з використанням натуральних рослинних каротиноїдних добавок для імунопрофілактики населенняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В.В.; Максимова, Н.П.; Балабай, К.С.; Затула, А. В.
2020Формування креативності та фахових компетентностей із використанням передових наукових знань і кластерного підходу під час підготовки технологівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2020Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Котюк, Т. В.; Погарський, О. С.
2020Розробка нового способу зберігання летких ароматичних речовин пряних овочів під час отримання оздоровчих кріодобавокПавлюк, Р. Ю.; Дудник, К. В.; Макар, Л. О.
2020Вивчення комплексу біологічно активних фітокомпонентів у хлорофіловмісних овочах під час розробки нанотехнології кріозамороженої продукції із нихПавлюк, Р. Ю.; Погарський, О. С.; Ніколенко, А. М.