Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 46 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021
Розробка зеленого наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Балабай, К. С.
;
Максимова, Н. П.
2021
Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбура
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Бессараб, О. С.
;
Балабай, К. С.
2021
Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошна
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
2021
Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарства
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Дудник, К. В.
;
Погарський, О. С.
;
Балабай, К. С.
;
Максимова, Н. П.
2021
Пам’яті Павлюк Раїси Юріївни – вченого, новатора, організатора, вчителя та людини з великої літери
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
2023
Розробка інноваційної технології оздоровчих сокових напоїв на основі високовітамінних дрібнодисперсних добавок із плодоовочевої сировини
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
2023
Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавки
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
2023
Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
2023
Інноваційна технологія отримання пасти із нетрадиційної рослинної сировини стійкого зеленого кольору високої біологічної цінності
Селютіна, Г. А.
;
Погарська, В. В.
;
Лосєва, С. М.
2023
Інноваційна технологія сиркових десертів для оздоровчого харчування з використанням дрібнодисперсних плодоовочевих кріодобавок
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
Discover
Author
25
Погарський, О. С.
23
Павлюк, Р. Ю.
21
Лосєва, С. М.
18
Юр’єва, О. О.
13
Балабай, К. С.
6
Максимова, Н. П.
6
Селютіна, Г. А.
4
Бессараб, О. С.
3
Дудник, К. В.
3
Котюк, Т. В.
.
next >
Date issued
16
2023
15
2021
14
2020
1
2022
Has File(s)
46
true