Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 46 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Розробка зеленого наноморозива для здорового харчування з використанням заморожених міксів із фруктів та овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Погарський, О. С.; Балабай, К. С.; Максимова, Н. П.
2021Вивчення впливу процесів кріомеханодеструкції на інулін та інші полісахариди топінамбураПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Бессараб, О. С.; Балабай, К. С.
2021Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошнаПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.
2021Розробка нового покоління оздоровчих білкових нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного господарстваПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Дудник, К. В.; Погарський, О. С.; Балабай, К. С.; Максимова, Н. П.
2021Пам’яті Павлюк Раїси Юріївни – вченого, новатора, організатора, вчителя та людини з великої літериПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2023Розробка інноваційної технології оздоровчих сокових напоїв на основі високовітамінних дрібнодисперсних добавок із плодоовочевої сировиниПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.
2023Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавкиПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2023Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктівПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2023Інноваційна технологія отримання пасти із нетрадиційної рослинної сировини стійкого зеленого кольору високої біологічної цінностіСелютіна, Г. А.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.
2023Інноваційна технологія сиркових десертів для оздоровчого харчування з використанням дрібнодисперсних плодоовочевих кріодобавокПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.