Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 2872 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Формування асортименту та якості фруктово-ягідних начинок, збагачених гемовим залізом, для борошняних кондитерських виробівЄвлаш, В. В.; Погожих, М. І.; Акмен, В. О.
2011Теоретичні основи процесу перемішування дрібнодисперсних систем на основі рослинної сировиниЄфремов, Ю. І.; Потапов, В. О.; Одарченко, М. С.; Михайлова, С. В.
2011Вивчення білкового складу сирного продукту м’якого з концентратом ядра арахісу та борошном кукурудзянимПерцевой, Ф. В.; Обозна, М. В.; Жукова, Я. Ф.
2011Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізаціїДейниченко, Г. В.; Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Нечипоренко, Д. А.; Головaньова, С. П.
2011Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництвіПостнов, Г. М.; Дядюк, М. А.; Чеканов, М. А.
2011Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробівМихайлов, В. М.; Дьяков, О. Г.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Долгих, А. В.
2011Розробка та впровадження в навчальний процес інтерактивних тестів із дисципліни "Механічне обладнання"Постнов, Г. М.; Вялкіна, С. П.; Дмитревський, Д. В.
2011Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальціюГоловко, М. П.; Пак, А. О.; Чуйко, М. М.
2011Використання магнетиту для зменшення дефіциту заліза в організмі у складі кондитерських виробівПавлоцька, Л. Ф.; Дуденко, Н. В.; Цибань, Л. С.
2011Збагачення макаронних виробів каротиноїдамиВерешко, Н. В.; Набоков, Д. О.