Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 99 (Search time: 0.014 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-05-19Інноваційні технології плодово-ягідного морозива для оздоровчого харчуванняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Берестова, А. А.
2014-05-22Вивчення процесів механохімії під час розробки безвідхідної кріогенної технології дрібнодисперсних заморожених добавок із цитрусовихПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.
2014-05-22Сиркові десерти для оздоровчого харчування, збагачені дрібнодисперсними замороженими каротиноїдними добавкамиПогарська, В. В.; Глубокий, Д. О.; Тимофєєва, Н. М.; Максимова, Н. П.
2014-05-22Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАРПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2014-05-22Кріогенне шокове заморожування ягід та дрібнодисперсне пюре із нихПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Кіпенко, Г. В.
2011-04-19Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часникуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.
2013Інноваційні підходи до інтеграції наукових розробок у навчальний процес під час професійної підготовки інженерів-технологівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Юр’єва, О. О.
2013Інноваційні підходи до проведення студентських науково-дослідних робітПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Коробець, Н. В.
2016Інноваційні новаторські форми підготовки технологів спеціальності 181 «Харчові технології»Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2016Навчально-науково-технологічний кластер (харчові технології та бізнес) для формування в студентів професіоналізму та фахової компетенціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.