Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 99 (Search time: 0.014 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
10
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2011-05-19
Інноваційні технології плодово-ягідного морозива для оздоровчого харчування
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Берестова, А. А.
2014-05-22
Вивчення процесів механохімії під час розробки безвідхідної кріогенної технології дрібнодисперсних заморожених добавок із цитрусових
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Берестова, А. А.
2014-05-22
Сиркові десерти для оздоровчого харчування, збагачені дрібнодисперсними замороженими каротиноїдними добавками
Погарська, В. В.
;
Глубокий, Д. О.
;
Тимофєєва, Н. М.
;
Максимова, Н. П.
2014-05-22
Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАР
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
2014-05-22
Кріогенне шокове заморожування ягід та дрібнодисперсне пюре із них
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Кіпенко, Г. В.
2011-04-19
Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часнику
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
2013
Інноваційні підходи до інтеграції наукових розробок у навчальний процес під час професійної підготовки інженерів-технологів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Юр’єва, О. О.
2013
Інноваційні підходи до проведення студентських науково-дослідних робіт
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Коробець, Н. В.
2016
Інноваційні новаторські форми підготовки технологів спеціальності 181 «Харчові технології»
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
2016
Навчально-науково-технологічний кластер (харчові технології та бізнес) для формування в студентів професіоналізму та фахової компетенції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
Discover
Author
89
Павлюк, Р. Ю.
20
Лосєва, С. М.
14
Максимова, Н. П.
10
Берестова, А. А.
10
Юр’єва, О. О.
9
Наконечна, Ю. Г.
8
Кострова, К. В.
7
Коробець, Н. В.
6
Какадій, Ю. П.
6
Котюк, Т. В.
.
next >
Subject
4
БАР
2
БАД
2
заморожені пюре
2
заморожування
2
кріогенна технологія
2
кріп
2
наноструктуроване пюре
2
петрушка
2
пюре
1
Agaricus bisporus
.
next >
Date issued
39
2012
14
2011
13
2019
12
2014
11
2013
10
2016
Has File(s)
99
true