Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35376
Title: Інноваційні підходи до проведення студентських науково-дослідних робіт
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Коробець, Н. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Коробець Н. В. Інноваційні підходи до проведення студентських науково-дослідних робіт. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 268-269.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35376
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_27.09.13-268-269.pdf111.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.