Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 34 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів з використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.
2020Вплив кріомеханодеструкції на вилучення пектинових речовин із прихованої неактивної форми у вільний станПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Лосєва, С. М.; Погарський, О. С.
2020Розробка технології натуральних антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі наноекстрактівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.
2020Презентація колективної монографії «Нанотехнології «NatureSuperFood» для здорового харчування»Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2020Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктівПогарський, О. С.; Михайлов, В. М.; Павлюк, Р. Ю.
2021Вивчення впливу паротермічної обробки на ферментативні та біохімічні процеси у хлорофіловмісних овочах із використанням сучасного обладнанняПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2021Нанотехнології заморожених дрібнодисперсних оздоровчих добавок і продуктів із хлорофіловмісних овочів із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Михайлов, В. М.; Погарський, О. С.
2021Розробка нанотехнології одержання дрібнодисперсних барвників – наповнювачів із вишні та оцінка їх якостіПавлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.; Кравчук, Т. В.; Лосєва, С. М.
2021Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населенняМаксимова, Н. П.; Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.
2021Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктівПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Михайлов, В. М.; Павлюк, Р. Ю.