Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 84 (Search time: 0.006 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Експериментальне визначення коефіцієнта проникності та коефіцієнта опору пористих матеріалівМихайлов, В. М.; Брильов, Є. А.; Яцук, А. Л.
2013Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріваннямМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Лук'янов, В. І.
2013Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчуванняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Запаренко, Г. В.
2012Удосконалення комбінованого ІЧ-апаратаЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Лебединець, І. В.
2012Про дефіцитні нутрієнти, що впливають на метаболізм кісткової тканини в оптимізованих системах харчування лікувально-профілактичного призначенняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.
2012Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальціюЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.
2012Електричні та теплометричні показники електроконтактного нагріванняМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2012Маркетингові дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняними виробами в місті ХарковіМихайлов, В. М.; Чуйко, А. М.; Чуйко, М. М.; Томашевська, Р. Я.
2011Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратівМаяк, В. І.; Михайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Лихобаба, О. В.
2011Створення передумов для удосконалення процесу теплової обробки кулінарних виробівМихайлов, В. М.; Дьяков, О. Г.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Долгих, А. В.