Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 63281-63290 of 63574 (Search time: 0.06 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Експертиза книжкових видань як етап введення системи менеджменту якості в галузіСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2015Аналіз ринку вин КНП (AOP/AOC) на прикладі ФранціїТкаченко, О. Б.; Іукурідзе, Є. Ж.; Батраков, О. О.
2015Обґрунтування та розробка слабоалкогольних напоїв нового поколінняПенкіна, Н. М.; Татар, Л. В.
2015Обчислення розподілу пор у шкіряних виробахЗахаренко, В. О.; Дьяков, О. Г.; Воронцова, Ж. В.
2015Кольороформування варених ковбас як один із шляхів підвищення якостіКолесник, Т. Л.
2024Розроблення проєкту технології соусів з використанням молочної сировини та її впровадження в шкільному харчуванніДейниченко, Григорій Вікторович; Кухтіна, Маргарита Олегівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту технології «Суфле лососеве» на основі альгінового і карагінанового гідрогелейДейниченко, Григорій Вікторович; Зелік, Роман Андрійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Обґрунтування технології безглютенового печива на основі рослинної сировиниРадченко, Анна Едуардівна; Семеніста, Олександри Дмитрівни; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Обґрунтування технології м'ясних страв, смажених в полі інфрачервоного випромінюванняФедак, Наталя Василівна; Сопронюк, Данило Ігорович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2024Розроблення проєкту крафтової технології заморожених напівфабрикатів з борошнаПивоваров, Євген Павлович; Шевченко, Анастасія Миколаївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії