Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 62841-62850 of 63013 (Search time: 0.036 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Інноваційна технологія отримання пасти із нетрадиційної рослинної сировини стійкого зеленого кольору високої біологічної цінностіСелютіна, Г. А.; Погарська, В. В.; Лосєва, С. М.
2023Функціональні снеки – нові гастрономічні рішення для сектору крафтових м’ясареньСтупаков, О. О.; Кондратюк, Н. В.; Савченко, А. М.
2023Обґрунтування перспективності використання пектину для отримання термостабільних конфітюрівСурей, К. І.; Колеснікова, М. Б.
2023Нейроекономічні аспекти прийняття рішешь у кризових ситуаціях в контексті концепту ощадливого виробництваСпаський, І. Д.
2023Наукове обґрунтування ресурсозберігаючих технологій виробництва желейної продукціїФощан, А. Л.
2023Використання риби в технології борошняних виробівРогова, А. Л.; Чоні, І. В.
2023Application of fat substitute in gelatinous conditioning meat productsStepanova, T. M.; Haijuan, Nan
2023Enrichment of dairy products with additives of plant originKhamitova, B. M.; Erkinbek, U.
2023Innovative technologies in the bar industrySlashcheva, Alina; Padiorinа, Veronica
2023Доцільність використання молочно-білкових концентратів у технологіях продукції ресторанного господарстваДейниченко, Г. В.; Дейниченко, Л. Г.