Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/38692
Title: Application of fat substitute in gelatinous conditioning meat products
Authors: Stepanova, T. M.
Haijuan, Nan
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Stepanova T. M., Haijuan Nan. Application of fat substitute in gelatinous conditioning meat products. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 81-82
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38692
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-82-83.pdf25.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.