Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 10 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2014
Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення
Свідло, Карина Володимирівна
;
Пересічний, Михайло Іванович
2020-09-15
Управління якістю в забезпеченні конкурентоспроможності аграрної продукції
Білоусько, Т.Ю.
;
Шовкун, Л.В.
2019
Якість послуг як індикатор конкурентоспроможності підприємств транспортної галузі регіону
Омельчук, К. С.
2019-09-15
Правові засади менеджменту якості та безпеки використання сільськогосподарської сировини і продуктів харчування в Україні в процесі євроінтеграції
Білоусько, Т.Ю.
;
Шовкун, Л.В.
;
Білоусько, Р.С.
2022
Удосконалення управління конкурентоспроможністю продукції аграрного підприємства при вирощуванні озимої пшениці
Подольська, О. В.
;
Новікова, Кристина Русланівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра менеджменту, бізнесу і адміністрування
2020
Підвищення якості й ефективності використання трудоресурсного потенціалу підприємств галузі туризму на засадах мотивації та стимулювання працівників
Романюк, І.А.
2021
Improving the quality control of agricultural products as a component of its quality management
Lyubymova, N. A.
;
Pusik, V. K.
;
Pusik, L. M.
;
Lioubimova, A. V.
2019
Последовательный контроль сельскохозяйственной продукции
Пузик, В. К.
;
Пузик, Л. М.
;
Любимова, Н. А.
2019
Фреймовий підхід до формування стратегії соціально-економічного розвитку підприємства ресторанного бізнесу
Балацька, Наталія Юріївна
2015
Управління конкурентоспроможністю сільськогосподарської продукції
Богомолова, К. С.
Discover
Author
2
Білоусько, Т.Ю.
2
Шовкун, Л.В.
1
Lioubimova, A. V.
1
Lyubymova, N. A.
1
Pusik, L. M.
1
Pusik, V. K.
1
Балацька, Наталія Юріївна
1
Богомолова, К. С.
1
Білоусько, Р.С.
1
Любимова, Н. А.
.
next >
Subject
2
agriculture
2
quality management
2
serial numerical control
2
standards
2
менеджмент
2
послідовний чисельний контроль
2
підприємство
2
сельское хозяйство
2
стандарти
2
стандарты
.
< previous
next >
Date issued
4
2019
2
2020
1
2014
1
2015
1
2021
1
2022