Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 49281-49290 of 54259 (Search time: 0.027 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Розробка проекту технології білоквмісних страв для системи харчування за концепцією роздільного харчування та упровадження її в буфеті фітнес центруФедак, Наталя Василівна; Ганізаде, Салман Ехтібар; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2014Методика і результати експериментальних досліджень гранулометричного складу гомогенної кормової сумішіМерінець, Н. А.; Бойко, І. Г.
2014Математическое моделирование динамичности структуры смеси сыпучих материаловШацкий, В. В.; Тисличенко, А. С.; Коломиец, С. М.
2012Упровадження типових моделей у систему технологічного проектув ання закладів ресторанного господарстваЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.
2023Формування стратегії цифрового маркетингу на підприємствіБубенець, І. Г.; Сломінцев, Дмитро Михайлович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра маркетингу, управління репутацією та клієнтським досвідом
2010Конкурентоспроможність м'ясопродуктового підкомплексу УкраїниСокольська, Т. В.
2010Проблеми формування фінансових ресурсів на місцевому рівні та можливі шляхи їх вирішенняСтегней, М. І.; Нергеш, І. В.
2010Основні аспекти формування маркетингової стратегії сільськогосподарського підприємстваСтепенко, О. В.
2012Удосконалення системи технічного обслуговування обладнання переробних підприємств шляхом упровадження методів вібродіагностуванняПетриченко, С. В.
2012Упровадження комбінованого жарення з електроконтактним нагріванням та апаратів для його реалізаціїМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.