Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48769
Title: Конкурентоспроможність м'ясопродуктового підкомплексу України
Authors: Сокольська, Т. В.
Issue Date: 2010
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Сокольська Т. В. Конкурентоспроможність м'ясопродуктового підкомплексу України. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 97 «Економічні науки». 2010.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка;№ 97
Abstract: Встановлено, що одним із головних чинників забезпечення конкурентоспроможності м'ясопродуктового підкомплексу України с якість та безпечність м'ясної продукцї, що відповідає міжнародним вимогам, що реалізується шляхом відродження галузі тваринництва, нарощування кількості поголів'я, модернізації виробничого процесу, впровадження новітніх технологій утримання та годівлі тварин, що збільшують додану вартість; активізації селекційної діяльності з підвищення генетичного потенціалу, забезпечення належного контролю якості.
It has been found out that one of the main factors of Ukrainian meat production subcomplex competitiveness providence is quality ad safety of meat products that meets the international requirements and is realized by revival of animal husbandry branch, liverstock increase, production process modernization, implementing new farming technologies, that make increase in extra costs, activization of selection activity on improving genetic potential, providing the due quality control.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/48769
Appears in Collections:Випуск 97: Економічні науки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Visnyk_97_2010_43.pdf113.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.