Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2008-05-26
Спосіб одержання тіста для пельменів підвищеної біологічної цінності
Черевко, Олександр Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Дюкарева, Галина Іванівна
;
Стрікова, Наталія Олександрівна
2008-06-10
Комбінований спосіб смаження січених кулінарних виробів на основі електроконтактного нагріву
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Шевченко, Андрій Олександрович
2008-07-25
Енергозберігаючий спосіб прання білизни в автоматичних пральних машинах
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Захаренко, Віталій Олександрович
;
Афанасьєва, ВІкторія Анатоліївна
2008-08-26
Спосіб приготування фаршу на основі грибів
Черевко, Олександр Іванович
;
Єфремов, Юрій Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Михайлова, Світлана Володимирівна
;
Одарченко, Дмитро Миколайович
;
Одарченко, Андрій Миколайович
2008-10-10
Спосіб смаження продукту на основі грибів
Черевко, Олександр Іванович
;
Єфремов, Юрій Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Михайлова, Світлана Володимирівна
;
Одарченко, Дмитро Миколайович
;
Одарченко, Андрій Миколайович
2008-10-10
Пристрій для визначення міцності фігурних макаронних виробів
Чуйко, Марина Миколаївна
;
Чуйко, Андрій Миколайович
;
Захаренко, Віталій Олександрович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Головко, Микола Павлович
2008-11-25
Багатофункційний пристрій теплової обробки харчових продуктів
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Дьяков, Олександр Георгійович
;
Шевченко, Андрій Олександрович
2008
Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів
Черевко, Олександр Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Ляшенко, Богдан Віталійович
;
Лебединець, Ігор Володимирович
Discover
Author
4
Черевко, Олександр Іванович
3
Бабкіна, Ірина Володимирівна
2
Дьяков, Олександр Георгійович
2
Захаренко, Віталій Олександрович
2
Михайлова, Світлана Володимирівна
2
Одарченко, Андрій Миколайович
2
Одарченко, Дмитро Миколайович
2
Шевченко, Андрій Олександрович
2
Єфремов, Юрій Іванович
1
Афанасьєва, ВІкторія Анатоліївна
.
next >
Subject
1
кулінарні вироби
1
м'ясні вироби
1
процес жаріння
1
теплові процеси