Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14801
Title: | Спосіб смаження продукту на основі грибів |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Єфремов, Юрій Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Михайлова, Світлана Володимирівна Одарченко, Дмитро Миколайович Одарченко, Андрій Миколайович |
Issue Date: | 10-Oct-2008 |
Citation: | Спосіб смаження продукту на основі грибів. Патент України на корисну модель № 35767, МПК (2006) A23L 1/00. О. І. Черевко, Ю. І. Єфремов, В. М. Михайлов, С. В. Михайлова, Д. М. Одарченко, А. М. Одарченко. № u200802985. Заявл. 07.03.2008. Опубл. 10.10.2008, Бюл.№ 19. 2 с. |
Series/Report no.: | 11;35767 |
Abstract: | Спосіб смаження продукту на основі грибів, що включає підготовку вихідних компонентів, здрібнювання, перемішування до утворення суспензії, обробку у полі НВЧ із наступним термостатуванням, який відрізняється тим, що з метою підвищення якості готового продукту нестандартні гриби заморожують при температурі -4...-6 °С, подрібнюють до розмірів часток 1...3 мм і перемішують по рецептурі з рослинною олією і здрібненим корінням, стеблами петрушки, пастернаку і селери при температурі 50...60 °С до утворення суспензії, отриманий суспензіонний напівфабрикат піддають тепловій обробці в полі НВЧ за умов вакуум ування при 50-60 кПа і температурі 40 °С при безупинному перемішуванні, у готовий смажений продукт додають дрібно нарізану зелень петрушки, пастернаку і кропу і термостатують при температурі 45...50 °С. 2. Спосіб за п. 1, який відрізняється тим, що компоненти беруть у наступному співвідношенні, %: гриби нестандартні (білий, маслюки, опеньки) 80 петрушка, пастернак, селера (коріння, стебла) 14 рослинна олія 4 зелень (петрушка, кріп, пастернак) 2. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/14801 |
Appears in Collections: | Патенти на винаходи (корисні моделі) |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.