Search


Current filters:

Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-8 of 8 (Search time: 0.002 seconds).
  • previous
  • 1
  • next
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Вдосконалення пристрою для смаження м'ясних січених кулінарних виробів з частковим внесенням сушених овочевих наборівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2020Розробка рецептури м’ясо-овочевих котлет із сушеними овочевими сумішамиМихайлов, В. М.; Загорулько, А. М.; Ляшенко, Б. В.
2021Удосконалення рецептури м’ясо-овочевих котлет із додаванням сушених овочевих наповнювачівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.
2021Спосіб виробництва сушених цибулі та часникуМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, А. М.
2021Дослідження адсорбційних властивостей сушених овочевих наборів для січених кулінарних виробівМихайлов, В. М.; Ляшенко, Б. В.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2023Удосконалення способу та обладнання для виробництва функціональних плодово-ягідних напівфабрикатівМихайлов, В. М.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.
2023Терморадіаційна однобарабанна вальцьова сушаркаМихайлов, В. М.; Загорулько, А. М.; Загорулько, А. М.
2024-04Інноваційні підходи у виробництві полікомпонентних напівфабрикатів високого ступеня готовності і продуктів харчування на їх основіЗагорулько, А. М.; Михайлов, В. М.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, В. М.