Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53902
Title: Інноваційні підходи у виробництві полікомпонентних напівфабрикатів високого ступеня готовності і продуктів харчування на їх основі
Authors: Загорулько, А. М.
Михайлов, В. М.
Загорулько, О. Є.
Загорулько, В. М.
Issue Date: Apr-2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Загорулько А. М., Михайлов В. М., Загорулько О. Є., Загорулько В. М. Інноваційні підходи у виробництві полікомпонентних напівфабрикатів високого ступеня готовності і продуктів харчування на їх основі. Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті: матеріали ХХ Міжнар. форуму молоді, 4-5 квіт. 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 73.
Abstract: The processing of one's own organic raw materials will ensure the support of one's own competitive country and requires the introduction of innovative approaches in the production of polycomponent semi-finished products with a high degree of readiness and food products based on them, in particular for people living in extreme conditions.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/53902
Appears in Collections:Матеріали ХХ Міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в ХХІ столітті"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy MOLOD I INDUSTRIIa 4.0V XXI STOLITTI 04 kvitnia 2024-73.pdf110.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.