Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
01. Науково-методична діяльність співробітників ДБТУ
02. Автореферати дисертацій
03. Дисертації
04. Кваліфікаційні роботи
05. Наукові видання ДБТУ
06. Матеріали наукових конференцій
07. Матеріали студентських конференцій
08. Охоронні документи
09. Каталог інноваційних розробок
10. Звіти про НДР
11. Наукова бібліотека ДБТУ
12. Всеукраїнський конкурс "Кращий вітчизняний товар року"
13. Газети
14. Публікації до 90-річчя ХТЗ
15. Літопис університету
16. Україна. Війна. (2022)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 41-50 of 131 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
...
2
3
4
5
6
7
8
...
14
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушіння
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Максимова, Н. П.
;
Погарський, О. С.
2020
Формування креативності та фахових компетентностей із використанням передових наукових знань і кластерного підходу під час підготовки технологів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
2020
Нанотехнологія дрібнодисперсних добавок і білкових продуктів із висушеного гороху з використанням механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Котюк, Т. В.
;
Погарський, О. С.
2020
Розробка технології натуральних антоціанових барвників із квітів Hibiscus sabdariffa у формі наноекстрактів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
2020
Презентація колективної монографії «Нанотехнології «NatureSuperFood» для здорового харчування»
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
2009
Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Крячко, Т. В.
;
Лосєва, С. М.
;
Маціпура, А. С.
;
Глубокий, Д. О.
;
Стоєв, C. С.
2009
Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Коробець, Н. В.
;
Юр'єва, О. О.
;
Максимова, Н. П.
;
Череватенко, Л. М.
2009
Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом БАР
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Крячко, Т. В.
;
Берестова, А.А.
;
Глубокий, Д.О.
;
Максимова, Н.П.
2009
Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших БАР з використанням механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Коробець, Н. В.
;
Максимова, Н. П.
;
Гапонцева, О. В.
2021
Розробка нового покоління хлібобулочних виробів для здорового харчування з метою імунопрофілактики населення
Максимова, Н. П.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Балабай, К. С.
Discover
Author
29
Лосєва, С. М.
22
Максимова, Н. П.
16
Юр’єва, О. О.
13
Берестова, А. А.
13
Погарський, О. С.
12
Балабай, К. С.
9
Кострова, К. В.
8
Котюк, Т. В.
8
Наконечна, Ю. Г.
7
Дібрівська, Н. В.
.
next >
Subject
8
БАР
3
заморожування
3
каротиноїди
2
БАД
2
гарбуз
2
заморожені пюре
2
каротиновмісні овочі
2
кріогенна технологія
2
кріп
2
молочна сироватка
.
next >
Date issued
23
2020 - 2021
100
2010 - 2019
8
2009 - 2009