Search


Current filters:


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 89 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАРПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2014-05-22Кріогенне шокове заморожування ягід та дрібнодисперсне пюре із нихПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Кіпенко, Г. В.
2013Інноваційні підходи до інтеграції наукових розробок у навчальний процес під час професійної підготовки інженерів-технологівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Юр’єва, О. О.
2013Інноваційні підходи до проведення студентських науково-дослідних робітПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Коробець, Н. В.
2016Інноваційні новаторські форми підготовки технологів спеціальності 181 «Харчові технології»Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2016Навчально-науково-технологічний кластер (харчові технології та бізнес) для формування в студентів професіоналізму та фахової компетенціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2016Технологія оздоровчих кисломолочних нанонапоїв, збагачених наноструктурованими кріодобавками з топінамбура та моркви з пребіотичними властивостямиПавлюк, Р. Ю.; Бессараб, О. С.; Погарська, В. В.; Балабай, К. С.; Бендерська, О. В.
2016Нове слово в технології отримання продуктів для здорового харчування на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Таубер, Р. Д.; Гасанова, А. Е.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П.
2016Розробка наноструктурованого замороженого пюре з пребіотичними властивостями з використанням «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення шампіньйонівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, Т. С.; Середенко, Д. А.
2016Механохімічні процеси під час підготовки сичугових сирів до плавлення в технології сирних виробівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П.