Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 63
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Принципи Кодексу Аліментаріус у вирішенні проблеми безпечного харчування в Україні | Кобрін, В. М.; Постнова, О. М.; Віннікова, В. О. |
2012 | Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріоз | Безусов, А. Т.; Мазуренко, І. К. |
2012 | Розробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десерту | Тележенко, Л. М.; Золовська, О. В. |
2012 | Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначення | Корзун, В. Н.; Антонюк, І. Ю. |
2012 | Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінності | Малигіна, В. Д.; Кротинова, К. А. |
2012 | Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавок | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Тарасевич, К. В. |
2012 | Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І. |
2012 | Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками | Пересічна, С. М.; Пересічний, М. І. |
2012 | Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальцію | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В. |
2012 | Про дефіцитні нутрієнти, що впливають на метаболізм кісткової тканини в оптимізованих системах харчування лікувально-профілактичного призначення | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В. |
2012 | Напружений стан стрічки конвеєра зневоднення харчової сировини | Бельмас, І. В.; Перфильєва, Ю. М. |
2012 | Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продукту | Заплетніков, І. М.; Пільненко, А. К. |
2012 | Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії | Черевко, О. І.; Скрипник, В. О. |
2012 | Удосконалення комбінованого ІЧ-апарата | Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Лебединець, І. В. |
2012 | Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарства | Арпуль, О. В.; Усатюк, О. М.; Дудкіна, О. О.; Ворона, О. П. |
2012 | Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Т. В.; Миронов, Д. А. |
2012 | Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначення | Крутовий, Ж. А. |
2012 | Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структури | Мурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.; Упатова, О. І. |
2012 | М’ясо паркових оленів – перспективна сировина для інноваційних м’ясних продуктів | Пешук, Л. В.; Штик, І. І.; Казнадзей, Т. Д. |
2012 | Технологічні аспекти використання активованої води з мікрокластерною структурою у виробництві харчової продукції оздоровчого призначення | Пересічний, М. І.; Федорова, Д. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 63