Випуск 2 (16) : [63] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 63
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Принципи Кодексу Аліментаріус у вирішенні проблеми безпечного харчування в УкраїніКобрін, В. М.; Постнова, О. М.; Віннікова, В. О.
2012Консервовані продукти для харчування дітей, хворих на дисбактеріозБезусов, А. Т.; Мазуренко, І. К.
2012Розробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десертуТележенко, Л. М.; Золовська, О. В.
2012Технологія млинцевого напівфабрикату функціонального призначенняКорзун, В. Н.; Антонюк, І. Ю.
2012Підбір рецептури кисломолочних продуктів підвищеної біологічної цінностіМалигіна, В. Д.; Кротинова, К. А.
2012Якість овочевих страв із використанням дієтичних добавокПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Тарасевич, К. В.
2012Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначенняПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І.
2012Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинкамиПересічна, С. М.; Пересічний, М. І.
2012Перспективи створення індивідуальних систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають через дефіцит кальціюЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.
2012Про дефіцитні нутрієнти, що впливають на метаболізм кісткової тканини в оптимізованих системах харчування лікувально-профілактичного призначенняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.; Запаренко, Г. В.
2012Напружений стан стрічки конвеєра зневоднення харчової сировиниБельмас, І. В.; Перфильєва, Ю. М.
2012Побудова поля нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа в разі маятникового способу подачі продуктуЗаплетніков, І. М.; Пільненко, А. К.
2012Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної діїЧеревко, О. І.; Скрипник, В. О.
2012Удосконалення комбінованого ІЧ-апаратаЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Лебединець, І. В.
2012Сферифікація як напрям дослідження в молекулярних технологіях продукції ресторанного господарстваАрпуль, О. В.; Усатюк, О. М.; Дудкіна, О. О.; Ворона, О. П.
2012Технологія безалкогольних напоїв із використанням водних екстрактів, отриманих у вихровому шарі феромагнітних частинокКапліна, Т. В.; Миронов, Д. А.
2012Перспективи створення ефективних систем харчування лікувально-профілактичного призначенняКрутовий, Ж. А.
2012Регулювання параметрів переестерифікації соняшникової олії з метою одержання емульгаторів для м’ясних виробів емульсійної структуриМурликіна, Н. В.; Янчева, М. О.; Упатова, О. І.
2012М’ясо паркових оленів – перспективна сировина для інноваційних м’ясних продуктівПешук, Л. В.; Штик, І. І.; Казнадзей, Т. Д.
2012Технологічні аспекти використання активованої води з мікрокластерною структурою у виробництві харчової продукції оздоровчого призначенняПересічний, М. І.; Федорова, Д. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 63