Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4363
Title: | Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками |
Authors: | Пересічна, С. М. Пересічний, М. І. |
Keywords: | батончики борошняні із цільного зерна;амінокислотний скор;рослинно-молочні начинки |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Пересічна С. М., Пересічний М. І. Якість амінокислотного складу батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 110-118. |
Abstract: | Узагальнено амінокислотний склад і проаналізовано амінокислотний
скор нових видів батончиків борошняних із цільного зерна з рослинно-молочними начинками, які характеризуються поліпшеними споживчими
властивостями. Generalized amino acid composition and amino acid analysis of score new types of bars flour with whole of grains and vegetable-dairy toppings, which are characterized by improved consumer properties |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4363 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_18.pdf | 300.62 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.