Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4358
Title: | Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії |
Authors: | Черевко, О. І. Скрипник, В. О. |
Keywords: | жарення м’яса;кондуктивне жарення;апарат періодичної дії |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Черевко О. І., Скрипник В. О. Ексергетичний аналіз процесу кондуктивного жарення м’яса в апаратах періодичної дії. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 70-84. |
Abstract: | Розроблено методику та проведено ексергетичний аналіз процесу
кондуктивного жарення виробів із натурального м’яса в апаратах періодичної дії. Developed a method and conducted exergy analysis process conductive grilling products from natural meat mashines batch. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4358 |
Appears in Collections: | Випуск 2 (16) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_2_13.pdf | 441.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.