Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5784
Назва: | Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування |
Автори: | Свідло, К. В. Лазарєва, Т. А. |
Ключові слова: | хлібобулочні функціональні вироби;геродієтичне харчування;хлібобулочна продукція;розширення асортименту |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Свідло К. В., Лазарєва Т. А. Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 71-77. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто проблему розширення асортименту хлібобулочної
продукції для геродієтичного харчування. Проведено аналіз підвищення
харчової та біологічної цінності батонів пшеничного та житньо-пшеничного
за рахунок збагачення клітковиною ядер волоського горіха та насіння гарбуза,
визначено оптимальну концентрацію добавок. In the article the problem of expansion of assortment of bakery products is examined for a gerontology feed. The analysis of increase of food and biological value of long loaves is conducted wheat and житньо-пшеничного due to enriching of kernels of walachian nut and seed of pumpkin a cellulose, the optimum concentration of additions is certain. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5784 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_14.pdf | 233.93 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.