Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5784
Название: Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування
Авторы: Свідло, К. В.
Лазарєва, Т. А.
Ключевые слова: хлібобулочні функціональні вироби;геродієтичне харчування;хлібобулочна продукція;розширення асортименту
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Свідло К. В., Лазарєва Т. А. Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 71-77.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблему розширення асортименту хлібобулочної продукції для геродієтичного харчування. Проведено аналіз підвищення харчової та біологічної цінності батонів пшеничного та житньо-пшеничного за рахунок збагачення клітковиною ядер волоського горіха та насіння гарбуза, визначено оптимальну концентрацію добавок.
In the article the problem of expansion of assortment of bakery products is examined for a gerontology feed. The analysis of increase of food and biological value of long loaves is conducted wheat and житньо-пшеничного due to enriching of kernels of walachian nut and seed of pumpkin a cellulose, the optimum concentration of additions is certain.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5784
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2011_1_14.pdf233.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.