Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 71
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Психологічні аспекти застосування інформаційних технологій у процесі перепідготовки спеціалістів менеджменту із зовнішньоекономічної діяльності | Артеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Попкова, К. В. |
2011 | Запровадження інформаційних технологій у самостійну роботу слухачів у процесі перепідготовки спеціалістів із маркетингу | Артеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Чеканова, Л. В. |
2011 | Упровадження електронних інформаційно-навчальних ресурсів у процес перепідготовки спеціалістів із маркетингу | Артеменко, В. С.; Бубенець, І. Г.; Василенко, Г. М. |
2011 | Використання технологій Power Point у створенні інтерактивних навчальних матеріалів | Янчева, Л. М.; Вялкіна, С. П.; Гірінова, Л. В. |
2011 | Розроблення нового упакування для шампуню на основі аналізу технологій косметичної промисловості | Доманова, О. В.; Шматченко, А. С. |
2011 | Математичні моделі проектування добових раціонів харчування з високим вмістом кальцію на базі раціонів одноразового споживання | Крутовий, Ж. А.; Півненко, А. О. |
2011 | Знежирення поверхні алюмінієвих виробів у водяних розчинах натрій метасилікату | Самойленко, С. О.; Байрачний, В. Б. |
2011 | Разработка системы обеспечения безопасности кулинарной продукции из рыбы, приготовленной в вакуумной упаковке | Тимошенкова, И. А.; Перкель, Р. Л. |
2011 | Розрахунок дисперсності порошків на прикладі модельного зразка із харчової сировини | Погожих, М. І.; Воронцова, Ж. В.; Павлюк, І. М. |
2011 | Оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання з високим вмістом кальцію | Крутовий, Ж. А.; Манжос, Н. В.; Запаренко, Г. В. |
2011 | Леткі компоненти коньячних виробів | Селютіна, Г. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Щербакова, Т. В. |
2011 | Порівняльна характеристика розміру міцел казеїну козиного та коров'ячого молока | Рижкова, Т. М.; Бондаренко, Т. А. |
2011 | Дослідження зміни показників ліпідної фракції яловичини під час дозрівання | Савінок, О. М.; Літвінова, І. О. |
2011 | Дослідження змін якості та біохімічного складу тушок гусей залежно від умов вирощування, утримування, способу і мети відгодівлі | Шеломієнко, Н. В.; Павленко, Л. О. |
2011 | Дослідження фізико-хімічних показників водяних екстрактів з використанням ягід, оброблених у вихровому шарі феромагнітних частинок | Капліна, Т. В.; Миронов, Д. А.; Уланова, О. О. |
2011 | Напружений стан стрічки підвісного конвеєра для транспортування сипких харчових продуктів | Бельмас, І. В.; Бобильова, І. Т. |
2011 | Особливості мікроструктури бринзи, виготовленої з молока різних видів тварин | Галух, Б. І.; Дроник, Г. В. |
2011 | Вплив процесу заморожування на біологічну цінність ягід чорниці в процесі зберігання | Хомич, Г. П.; Капрельянц, Л. В.; Земелєв, С. А. |
2011 | ЯМР - дослідження стану води в системі "еламін – вода" | Білецька, Я. О.; Дьяков, О. Г.; Дюкарева, Г. І.; Торяник, О. І. |
2011 | Адаптація методу кулонометричного титрування для визначення інтегральної антиоксидантної активності харчових продуктів | Євлаш, В. В.; Отрошко, Н. О.; Аксьонова, О. Ф.; Михайленко, В. Г. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 71