Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5784
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСвідло, К. В.-
dc.contributor.authorЛазарєва, Т. А.-
dc.date.accessioned2022-08-26T16:41:23Z-
dc.date.available2022-08-26T16:41:23Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСвідло К. В., Лазарєва Т. А. Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 71-77.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5784-
dc.description.abstractРозглянуто проблему розширення асортименту хлібобулочної продукції для геродієтичного харчування. Проведено аналіз підвищення харчової та біологічної цінності батонів пшеничного та житньо-пшеничного за рахунок збагачення клітковиною ядер волоського горіха та насіння гарбуза, визначено оптимальну концентрацію добавок.uk_UA
dc.description.abstractIn the article the problem of expansion of assortment of bakery products is examined for a gerontology feed. The analysis of increase of food and biological value of long loaves is conducted wheat and житньо-пшеничного due to enriching of kernels of walachian nut and seed of pumpkin a cellulose, the optimum concentration of additions is certain.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхлібобулочні функціональні виробиuk_UA
dc.subjectгеродієтичне харчуванняuk_UA
dc.subjectхлібобулочна продукціяuk_UA
dc.subjectрозширення асортиментуuk_UA
dc.titleХлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_14.pdf233.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.