Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5784
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Свідло, К. В. | - |
dc.contributor.author | Лазарєва, Т. А. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-26T16:41:23Z | - |
dc.date.available | 2022-08-26T16:41:23Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Свідло К. В., Лазарєва Т. А. Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 71-77. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5784 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто проблему розширення асортименту хлібобулочної продукції для геродієтичного харчування. Проведено аналіз підвищення харчової та біологічної цінності батонів пшеничного та житньо-пшеничного за рахунок збагачення клітковиною ядер волоського горіха та насіння гарбуза, визначено оптимальну концентрацію добавок. | uk_UA |
dc.description.abstract | In the article the problem of expansion of assortment of bakery products is examined for a gerontology feed. The analysis of increase of food and biological value of long loaves is conducted wheat and житньо-пшеничного due to enriching of kernels of walachian nut and seed of pumpkin a cellulose, the optimum concentration of additions is certain. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | хлібобулочні функціональні вироби | uk_UA |
dc.subject | геродієтичне харчування | uk_UA |
dc.subject | хлібобулочна продукція | uk_UA |
dc.subject | розширення асортименту | uk_UA |
dc.title | Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_14.pdf | 233.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.