Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5784
Title: | Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування |
Authors: | Свідло, К. В. Лазарєва, Т. А. |
Keywords: | хлібобулочні функціональні вироби;геродієтичне харчування;хлібобулочна продукція;розширення асортименту |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Свідло К. В., Лазарєва Т. А. Хлібобулочні функціональні вироби для геродієтичного харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 71-77. |
Abstract: | Розглянуто проблему розширення асортименту хлібобулочної
продукції для геродієтичного харчування. Проведено аналіз підвищення
харчової та біологічної цінності батонів пшеничного та житньо-пшеничного
за рахунок збагачення клітковиною ядер волоського горіха та насіння гарбуза,
визначено оптимальну концентрацію добавок. In the article the problem of expansion of assortment of bakery products is examined for a gerontology feed. The analysis of increase of food and biological value of long loaves is conducted wheat and житньо-пшеничного due to enriching of kernels of walachian nut and seed of pumpkin a cellulose, the optimum concentration of additions is certain. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5784 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_14.pdf | 233.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.