Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5089
Назва: | Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) |
Автори: | Топольник, В. Г. Стукальська, Н. М. Кузьмін, О. В. |
Ключові слова: | процес подрібнення;математичного моделювання;біле м’ясо курятини (філе);фарш;якісні характеристики |
Дата публікації: | 2012 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Топольник В. Г., Стукальська Н. М., Кузьмін О. В. Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 398-405. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено дані математичного моделювання процесу подрібнення білого
м’яса курятини (філе) з метою покращення якісних характеристик отриманого
фаршу. The article presents the data of mathematical modeling of the grinding process of whitemeat chicken (fillets) in order to improve the qualitative characteristics of the resultingmeat. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5089 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (15) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_65.pdf | 237.57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.