Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5089
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТопольник, В. Г.-
dc.contributor.authorСтукальська, Н. М.-
dc.contributor.authorКузьмін, О. В.-
dc.date.accessioned2022-08-17T19:20:25Z-
dc.date.available2022-08-17T19:20:25Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТопольник В. Г., Стукальська Н. М., Кузьмін О. В. Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 398-405.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5089-
dc.description.abstractНаведено дані математичного моделювання процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) з метою покращення якісних характеристик отриманого фаршу.uk_UA
dc.description.abstractThe article presents the data of mathematical modeling of the grinding process of whitemeat chicken (fillets) in order to improve the qualitative characteristics of the resultingmeat.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectпроцес подрібненняuk_UA
dc.subjectматематичного моделюванняuk_UA
dc.subjectбіле м’ясо курятини (філе)uk_UA
dc.subjectфаршuk_UA
dc.subjectякісні характеристикиuk_UA
dc.titleМатематичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе)uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_65.pdf237.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.