Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5089
Название: Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе)
Авторы: Топольник, В. Г.
Стукальська, Н. М.
Кузьмін, О. В.
Ключевые слова: процес подрібнення;математичного моделювання;біле м’ясо курятини (філе);фарш;якісні характеристики
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Топольник В. Г., Стукальська Н. М., Кузьмін О. В. Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 398-405.
Краткий осмотр (реферат): Наведено дані математичного моделювання процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) з метою покращення якісних характеристик отриманого фаршу.
The article presents the data of mathematical modeling of the grinding process of whitemeat chicken (fillets) in order to improve the qualitative characteristics of the resultingmeat.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5089
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_65.pdf237.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.