Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4869
Назва: Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію
Автори: Мирошник, Ю. А.
Гавриш, А. В.
Доценко, В. Ф.
Ключові слова: харчова продукція;заклади ресторанного господарства;целіакія
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Мирошник Ю. А., Гавриш А. В., Доценко В. Ф. Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 279-283.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано перелік продуктів, які за своїм складом містять глютен та є небезпечними для людей хворих на целіакію, зазначено групи харчової продукції, розробка технології яких є вельми актуальним питанням в умовах закладів ресторанного господарства.
Analyzed the list of products which by their composition containing gluten and are dangerous for people suffering on celiac disease, these food groups, development of technology which is a very important issue in schools restaurants.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4869
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (15)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pt_2012_1_45.pdf263.36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.