Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4869
Название: Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію
Авторы: Мирошник, Ю. А.
Гавриш, А. В.
Доценко, В. Ф.
Ключевые слова: харчова продукція;заклади ресторанного господарства;целіакія
Дата публикации: 2012
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Мирошник Ю. А., Гавриш А. В., Доценко В. Ф. Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 279-283.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано перелік продуктів, які за своїм складом містять глютен та є небезпечними для людей хворих на целіакію, зазначено групи харчової продукції, розробка технології яких є вельми актуальним питанням в умовах закладів ресторанного господарства.
Analyzed the list of products which by their composition containing gluten and are dangerous for people suffering on celiac disease, these food groups, development of technology which is a very important issue in schools restaurants.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4869
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_45.pdf263.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.