Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4869
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМирошник, Ю. А.-
dc.contributor.authorГавриш, А. В.-
dc.contributor.authorДоценко, В. Ф.-
dc.date.accessioned2022-08-14T13:30:00Z-
dc.date.available2022-08-14T13:30:00Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationМирошник Ю. А., Гавриш А. В., Доценко В. Ф. Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 279-283.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4869-
dc.description.abstractПроаналізовано перелік продуктів, які за своїм складом містять глютен та є небезпечними для людей хворих на целіакію, зазначено групи харчової продукції, розробка технології яких є вельми актуальним питанням в умовах закладів ресторанного господарства.uk_UA
dc.description.abstractAnalyzed the list of products which by their composition containing gluten and are dangerous for people suffering on celiac disease, these food groups, development of technology which is a very important issue in schools restaurants.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.subjectзаклади ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectцеліакіяuk_UA
dc.titleОбґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакіюuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (15)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2012_1_45.pdf263.36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.