Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/4869
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мирошник, Ю. А. | - |
dc.contributor.author | Гавриш, А. В. | - |
dc.contributor.author | Доценко, В. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-14T13:30:00Z | - |
dc.date.available | 2022-08-14T13:30:00Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Мирошник Ю. А., Гавриш А. В., Доценко В. Ф. Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 279-283. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4869 | - |
dc.description.abstract | Проаналізовано перелік продуктів, які за своїм складом містять глютен та є небезпечними для людей хворих на целіакію, зазначено групи харчової продукції, розробка технології яких є вельми актуальним питанням в умовах закладів ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.description.abstract | Analyzed the list of products which by their composition containing gluten and are dangerous for people suffering on celiac disease, these food groups, development of technology which is a very important issue in schools restaurants. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.subject | заклади ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | целіакія | uk_UA |
dc.title | Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (15) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_45.pdf | 263.36 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.