Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 224
Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Оцінка якості замороженого рибного філе, що ввозиться в Україну | Лихолат, О. А.; Вишнікіна, О. В.; Мороз, М. В. |
2012 | Ринок електротоварів в Україні | Захаренко, В. О.; Сорокіна, С. В. |
2012 | Перспективи використання стевіозиду як цукрозамінника під час виробництва бісквіта | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2012 | Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюре | Дюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О. |
2012 | Аналіз тенденцій розвитку кондитерських виробів на ринку України | Головко, М. П.; Шевченко, О. Є. |
2012 | Товарознавча оцінка якості спиртових розчинів лікарської рослинної сировини | Головко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В. |
2012 | Оцінка виконання нормативних вимог до маркування дитячого харчування | Вишнікіна, О. В.; Лихолат, О. А.; Вовк, А. Ю. |
2012 | Оцінка споживчих властивостей йогуртів натуральних | Вишнікіна, О. В.; Лихолат, О. А.; Мамонт, А. О. |
2012 | Розробка функціональних харчових продуктів для людей із термічними травмами | Антюшко, Д. П. |
2012 | Технологія одержання дрібнодисперсних барвників-наповнювачів із столового буряку та оцінка їх якості | Яницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П. |
2012 | Сучасні тенденції розробки функціональних продуктів | Юрченко, С. Л.; Сороколат, Н. В. |
2012 | Разработка блюд на козьем молоке | Ширшова, Ю. В.; Бухарова, Е. Н.; Рысмухамбетова, Г. Е. |
2012 | Перспективи створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукції | Чуйко, А. М.; Свідло, К. В.; Шубіна, Л. Ю.; Чуйко, М. М. |
2012 | Системні дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняною продукцією на Харківщині | Чуйко, А. М.; Мостова, Л. М.; Чуйко, М. М. |
2012 | Основні принципи створення систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальцію | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О. |
2012 | Розділення ефірної олії на фракції та ароматичні речовини | Усатюк, О. М.; Чепель, Н. В.; Фролова, Н. Е. |
2012 | Оценка показателей безопасности фритюрных жиров и обжариваемых в них продуктов в ходе эксперимента на животных | Симакова, И. В.; Носова, А. С. |
2012 | Перспективи створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами | Серік, М. Л.; Шурдук, І. В. |
2012 | Розробка науково обґрунтованих раціонів геродієтичного харчування для хворих на метаболічний синдром | Свідло, К. В. |
2012 | Основи конструювання та проектування технології спеціальних продуктів для геродієтичного харчування | Свідло, К. В.; Корзун, В. Н.; Лазарева, Т. А.; Липова, Ю. Ю. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 224