Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [224] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 224
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Оцінка якості замороженого рибного філе, що ввозиться в УкраїнуЛихолат, О. А.; Вишнікіна, О. В.; Мороз, М. В.
2012Ринок електротоварів в УкраїніЗахаренко, В. О.; Сорокіна, С. В.
2012Перспективи використання стевіозиду як цукрозамінника під час виробництва бісквітаДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2012Формування якості зефіру з використанням еламіну та ягідних пюреДюкарева, Г. І.; Білецька, Я. О.
2012Аналіз тенденцій розвитку кондитерських виробів на ринку УкраїниГоловко, М. П.; Шевченко, О. Є.
2012Товарознавча оцінка якості спиртових розчинів лікарської рослинної сировиниГоловко, М. П.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.
2012Оцінка виконання нормативних вимог до маркування дитячого харчуванняВишнікіна, О. В.; Лихолат, О. А.; Вовк, А. Ю.
2012Оцінка споживчих властивостей йогуртів натуральнихВишнікіна, О. В.; Лихолат, О. А.; Мамонт, А. О.
2012Розробка функціональних харчових продуктів для людей із термічними травмамиАнтюшко, Д. П.
2012Технологія одержання дрібнодисперсних барвників-наповнювачів із столового буряку та оцінка їх якостіЯницький, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Максимова, Н. П.
2012Сучасні тенденції розробки функціональних продуктівЮрченко, С. Л.; Сороколат, Н. В.
2012Разработка блюд на козьем молокеШиршова, Ю. В.; Бухарова, Е. Н.; Рысмухамбетова, Г. Е.
2012Перспективи створення збалансованої за хімічним складом борошняної продукціїЧуйко, А. М.; Свідло, К. В.; Шубіна, Л. Ю.; Чуйко, М. М.
2012Системні дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняною продукцією на ХарківщиніЧуйко, А. М.; Мостова, Л. М.; Чуйко, М. М.
2012Основні принципи створення систем харчування для профілактики та лікування захворювань, що виникають на тлі дефіциту кальціюЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Касілова, Л. О.
2012Розділення ефірної олії на фракції та ароматичні речовиниУсатюк, О. М.; Чепель, Н. В.; Фролова, Н. Е.
2012Оценка показателей безопасности фритюрных жиров и обжариваемых в них продуктов в ходе эксперимента на животныхСимакова, И. В.; Носова, А. С.
2012Перспективи створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементамиСерік, М. Л.; Шурдук, І. В.
2012Розробка науково обґрунтованих раціонів геродієтичного харчування для хворих на метаболічний синдромСвідло, К. В.
2012Основи конструювання та проектування технології спеціальних продуктів для геродієтичного харчуванняСвідло, К. В.; Корзун, В. Н.; Лазарева, Т. А.; Липова, Ю. Ю.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 224