Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [224] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 121 по 140 из 224
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2012Изменение качества хлеба, получаемого с добавлением муки из семян бобовых культурРукшан, Л. В.; Новожилова, Е. С.; Логовская, В. П.; Кудин, Д. А.
2012Оптимизация процесса получения муки из семян люпинаРукшан, Л. В.; Кудин, Д. А.
2012Изучение возможности производства муки из семян горохаРукшан, Л. В.; Кольпето, Е. В.
2012Інноваційні технології каротиноїдних добавок з використанням альтернативних кріогенному способів дрібнодисперсного подрібненняПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.
2012Вплив кріогенного шокового заморожування та процесів кріомеханодеструкції на біополімери ягід журавлиниПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
2012Інноваційні технології натуральних вітамінізованих заморожених десертів для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягідПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.; Абрамова, Т. С.; Какадій, Ю. П.
2012Спектральний аналіз морозива, збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАРПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Абрамова, Т. С.; Лосєва, С. М.
2012Вивчення спектроскопічних показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотинПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Архіпов, О. С.; Лосєва, С. М.
2012Розробка нанотехнології добавок-наповнювачів із хлорофіловмісних овочівПогарська, В. В.; Коробець, Н. В.
2012Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначенняПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І.
2012Характеристика дрібнодисперсних плодово-ягідних порошків, отриманих за кріогенною нанотехнологієюПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.
2012Нове покоління плодово-ягідних соків із використанням як інновації заморожених наноструктурованих пюре-міксівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.
2012Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів із використанням процесів механодеструкції та кріодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Лосєва, С. М.
2012Нове про зберігання хлорофілу під час переробки хлорофіловмісних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Черкашина, І. О.
2012Сучасні та інноваційні технології зберігання та переробки плодоовочевої сировиниПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Соколова, Л. М.
2012Розробка білкових наноструктурованих добавок із квасоліПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г.
2012Нові види соусів-діпів на основі дрібнодисперного пюре з квасоліПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г.
2012Інноваційна технологія отримання салатів пролонгованого терміну зберігання з моркви з використанням паротермічної обробки та фітодобавок із консервуючою дієюПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Козюрін, Д. М.
2012Технологія наноструктурованого пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібненняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І.
2012Розробка нанотехнологій плодово-ягідних наповнюв ачів у формі пюре – основ для купажних соківПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дібрівська, Н. В.; Павлішин, М. Л.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 121 по 140 из 224