Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 121 по 140 из 224
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2012 | Изменение качества хлеба, получаемого с добавлением муки из семян бобовых культур | Рукшан, Л. В.; Новожилова, Е. С.; Логовская, В. П.; Кудин, Д. А. |
2012 | Оптимизация процесса получения муки из семян люпина | Рукшан, Л. В.; Кудин, Д. А. |
2012 | Изучение возможности производства муки из семян гороха | Рукшан, Л. В.; Кольпето, Е. В. |
2012 | Інноваційні технології каротиноїдних добавок з використанням альтернативних кріогенному способів дрібнодисперсного подрібнення | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю. |
2012 | Вплив кріогенного шокового заморожування та процесів кріомеханодеструкції на біополімери ягід журавлини | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
2012 | Інноваційні технології натуральних вітамінізованих заморожених десертів для оздоровчого харчування з використанням наноструктурованих міксів із ягід | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Носіченко, Г. В.; Абрамова, Т. С.; Какадій, Ю. П. |
2012 | Спектральний аналіз морозива, збагаченого дрібнодисперсними рослинними наповнювачами-міксами з високим вмістом БАР | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Абрамова, Т. С.; Лосєва, С. М. |
2012 | Вивчення спектроскопічних показників якості заморожених молочно-рослинних десертів з використанням сколотин | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Архіпов, О. С.; Лосєва, С. М. |
2012 | Розробка нанотехнології добавок-наповнювачів із хлорофіловмісних овочів | Погарська, В. В.; Коробець, Н. В. |
2012 | Якість страв із кисломолочного сиру функціонального призначення | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М.; Сушич, М. І. |
2012 | Характеристика дрібнодисперсних плодово-ягідних порошків, отриманих за кріогенною нанотехнологією | Павлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М. |
2012 | Нове покоління плодово-ягідних соків із використанням як інновації заморожених наноструктурованих пюре-міксів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В. |
2012 | Інноваційні технології виробництва пастоподібних плавлених сирів із використанням процесів механодеструкції та кріодеструкції | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Лосєва, С. М. |
2012 | Нове про зберігання хлорофілу під час переробки хлорофіловмісних овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Черкашина, І. О. |
2012 | Сучасні та інноваційні технології зберігання та переробки плодоовочевої сировини | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Соколова, Л. М. |
2012 | Розробка білкових наноструктурованих добавок із квасолі | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г. |
2012 | Нові види соусів-діпів на основі дрібнодисперного пюре з квасолі | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Кострова, К. В.; Лук’янова, В. Г. |
2012 | Інноваційна технологія отримання салатів пролонгованого терміну зберігання з моркви з використанням паротермічної обробки та фітодобавок із консервуючою дією | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Козюрін, Д. М. |
2012 | Технологія наноструктурованого пюре із вишні та чорної смородини з використанням кріогенного заморожування та низькотемпературного подрібнення | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Какадій, Ю. П.; Ізотова, Г. І. |
2012 | Розробка нанотехнологій плодово-ягідних наповнюв ачів у формі пюре – основ для купажних соків | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дібрівська, Н. В.; Павлішин, М. Л.; Стоєв, С. С.; Лосєва, С. М. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 121 по 140 из 224