Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 81 по 100 из 224
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2012 | Аналіз асортименту та виробництва соків в Україні | Черевична, Н. І.; Богомолов, О. В.; Потапов, В. О. |
2012 | Дослідження активної кислотності розчинів фосфатних препаратів, що застосовуються для ін’єкційного засолу риби | Хацкевич, Ю. М.; Сафонова, О. М.; Кобрін, В. М. |
2012 | Дослідження чинників доцільності впровадження інноваційних технологій | Соломадин, В. Н.; Узун, Д. Д. |
2012 | Наукове обґрунтування технології білково-мінеральних напівфабрикатів оздоровчого призначення | Серік, М. Л.; Головко, Т. М. |
2012 | Корисні властивості редьки | Селютіна, Г. А.; Постнова, О. М.; Гапонцева, О. В. |
2012 | Вивчення сортів кукурудзи, районованих у Східній Україні | Ольховська, В. С.; Дуденко, Н. В.; Янчева, М. О. |
2012 | Вплив нетрадиційних добавок на консистенцію плавлених сирних продуктів | Машта, Н. О. |
2012 | Некоторые направления обеспечения населения экологически чистыми белоксодержащими растительными продуктами | Дятлов, В. В.; Аксенова, Н. О. |
2012 | Порівняльна характеристика поліфенольного комплексу та кольору фруктів | Дубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В. |
2012 | Оцінка шоколаду ТМ «Roshen» за основними показниками якості | Дубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Круглова, О. С. |
2012 | Дослідження вмісту β-сітостеролу в господарсько-ботанічних сортах часнику | Дубініна, А. А.; Малюк, Л. П.; Ільків, І. С. |
2012 | Аналіз впливу обробки на вміст мікотоксинів в овочах | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Віннікова, В. О. |
2012 | Мікробіологічна безпечність розробленого пакувального матеріалу | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С. |
2012 | Порівняльна оцінка різних сортів арахісу за вмістом олеїнової кислоти | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О. |
2012 | Використання зернових культур для створення продуктів функціонального призначення | Дубініна, А. А.; Дейниченко, Г. В.; Попова, Т. М. |
2012 | Обґрунтування технології емульсійної системи (ЕС) для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних посічених заморожених напівфабрикатів | Янчева, М. О.; Дроменко, О. Б. |
2012 | Формування якості кондитерських виробів із використанням антиоксидантів рослинного походження | Юрченко, М. А.; Чернова, Т. В. |
2012 | Вплив водяних екстрактів лікарських рослин на міцнісні властивості натуральних ковбасних оболонок | Шубіна, Л. Ю.; Доманова, О. В. |
2012 | Аналіз ринку макаронних виробів в Україні та за кордоном | Шевченко, О. Є.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О. |
2012 | Аналіз ринку риби, імпортованої в Україну | Лихолат, О. А.; Вишнікіна, О. В.; Романенко, Є. М. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 81 по 100 из 224