Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [224] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 81 по 100 из 224
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2012Аналіз асортименту та виробництва соків в УкраїніЧеревична, Н. І.; Богомолов, О. В.; Потапов, В. О.
2012Дослідження активної кислотності розчинів фосфатних препаратів, що застосовуються для ін’єкційного засолу рибиХацкевич, Ю. М.; Сафонова, О. М.; Кобрін, В. М.
2012Дослідження чинників доцільності впровадження інноваційних технологійСоломадин, В. Н.; Узун, Д. Д.
2012Наукове обґрунтування технології білково-мінеральних напівфабрикатів оздоровчого призначенняСерік, М. Л.; Головко, Т. М.
2012Корисні властивості редькиСелютіна, Г. А.; Постнова, О. М.; Гапонцева, О. В.
2012Вивчення сортів кукурудзи, районованих у Східній УкраїніОльховська, В. С.; Дуденко, Н. В.; Янчева, М. О.
2012Вплив нетрадиційних добавок на консистенцію плавлених сирних продуктівМашта, Н. О.
2012Некоторые направления обеспечения населения экологически чистыми белоксодержащими растительными продуктамиДятлов, В. В.; Аксенова, Н. О.
2012Порівняльна характеристика поліфенольного комплексу та кольору фруктівДубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В.
2012Оцінка шоколаду ТМ «Roshen» за основними показниками якостіДубініна, А. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Круглова, О. С.
2012Дослідження вмісту β-сітостеролу в господарсько-ботанічних сортах часникуДубініна, А. А.; Малюк, Л. П.; Ільків, І. С.
2012Аналіз впливу обробки на вміст мікотоксинів в овочахДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Віннікова, В. О.
2012Мікробіологічна безпечність розробленого пакувального матеріалуДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Круглова, О. С.
2012Порівняльна оцінка різних сортів арахісу за вмістом олеїнової кислотиДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2012Використання зернових культур для створення продуктів функціонального призначенняДубініна, А. А.; Дейниченко, Г. В.; Попова, Т. М.
2012Обґрунтування технології емульсійної системи (ЕС) для цілеспрямованого використання в технологіях м’ясних посічених заморожених напівфабрикатівЯнчева, М. О.; Дроменко, О. Б.
2012Формування якості кондитерських виробів із використанням антиоксидантів рослинного походженняЮрченко, М. А.; Чернова, Т. В.
2012Вплив водяних екстрактів лікарських рослин на міцнісні властивості натуральних ковбасних оболонокШубіна, Л. Ю.; Доманова, О. В.
2012Аналіз ринку макаронних виробів в Україні та за кордономШевченко, О. Є.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.
2012Аналіз ринку риби, імпортованої в УкраїнуЛихолат, О. А.; Вишнікіна, О. В.; Романенко, Є. М.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 81 по 100 из 224