Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : [224] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 224
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Нормативне забезпечення органічного виробництва в УкраїніФіліпова, Л. Ю.; Крохальова, А. А.; Ракуленко, Н. А.; Опаренюк, Т. Г.
2012Аспекти нового способу підвищення біологічної цінності молокаСорокіна, С. В.; Карпенко, З. П.
2012Дослідження безпечності заморожених напівфабрикатів із журавлини та калиниОдарченко, Д. М.; Кудряшов, А. І.; Сюсель, О. О.
2012Особливості кріоскопічних властивостей плазм із домашніх курей та фабричних бройлерівОдарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Мовчан, А. О.; Гасай, Є. Л.
2012Кріоскопічні характеристики грибів гливи звичайної та продуктів їх переробкиОдарченко, Д. М.; Піддубний, В. В.; Бабіч, А. О.; Штих, С. В.
2012Особливості нового способу підготовки томатних овочів до товарознавчої експертизиОдарченко, Д. М.; Діденко, О. В.; Даниленко, Л. В.; Сподар, К. В.
2012Методика тестування якості продукції та послуг в Україні та світіКуценко, В. А.; Педорич, І. П.
2012Некоторые направления расширения обеспечения населения экологически чистыми белоксодержащими растительными продуктамиДятлов, В. В.; Аксенова, Н. О.
2012Модифіковане газове середовище як спосіб збільшення товарних ресурсів рослинної білковмісної продукціїДятлов, В. В.; Аксенова, Н. О.
2012Використання ефективних мікроорганізмів (ЕМ) для виробництва якісної та екологічно безпечної сільськогосподарської продукціїВасилець, К. К.
2012Визначення акустичної потужності ультразвукового випромінювачаЧеканов, М. А.; Пак, А. О.
2012Хемілюмінесцентний метод для дослідження оліїФіліпенко, Т. А.; Грибова, Н. Ю.; Жовтий, О. С.
2012Наукові аспекти розроблення комплексної системи оцінки якості консервованих продуктів для дитячого харчуванняФіліпова, Л. Ю.; Зубарева, Л. І.; Невесела, О. М.
2012ЯМР-дослідження водяних розчинів гліцерину як модельної системиТоряник, О. І.; Дьяков, О. Г.
2012Дослідження водяних розчинів глюкози методом молекулярної динамікиТоряник, Д. О.
2012Про один підхід до питання розміщення багатов имірних паралелепіпедівСофронова, М. С.
2012Представлення функцій n змінних ( N  3 ) суперпозиціями функцій двох зміннихСинєкоп, М. С.; Вермійчук, М. М.
2012Здатність соків до зброджування – характеристика їх натуральностіРакуленко, Н. А.; Крохальова, А. А.
2012Дослідження стану вологи швидковідновлюваної каші методом ЕПР-спінових мітокПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Жеребкін, М. В.
2012Особливості фізичного стану молекул води у «зв’язаній» водіПогожих, М. І.; Малафаєв, М. Т.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 224