Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33811
Назва: | Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку |
Автори: | Кайданський, О. М. Фролов, М. А. Пліш, М. Б. |
Науковий керівник : | Михайлов, В. М. Шевченко, А. О. |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Кайданський О. М., Фролов М. А., Пліш М. Б. Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. В. М. Михайлов, А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65-66 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33811 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-65-66.pdf | 244.32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.