Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33811
Назва: Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку
Автори: Кайданський, О. М.
Фролов, М. А.
Пліш, М. Б.
Науковий керівник : Михайлов, В. М.
Шевченко, А. О.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Кайданський О. М., Фролов М. А., Пліш М. Б. Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. В. М. Михайлов, А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65-66
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33811
Розташовується у зібраннях:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-65-66.pdf244.32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.