Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33811
Title: Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку
Authors: Кайданський, О. М.
Фролов, М. А.
Пліш, М. Б.
metadata.dc.contributor.advisor: Михайлов, В. М.
Шевченко, А. О.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Кайданський О. М., Фролов М. А., Пліш М. Б. Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. В. М. Михайлов, А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65-66
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33811
Appears in Collections:Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zbirnyk_SIAKHV_2023-65-66.pdf244.32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.