Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33811
Title: | Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку |
Authors: | Кайданський, О. М. Фролов, М. А. Пліш, М. Б. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Михайлов, В. М. Шевченко, А. О. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Кайданський О. М., Фролов М. А., Пліш М. Б. Технологічні аспекти харчових виробництв на основі продуктів широкого вжитку. Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищ. освіти і молод. вчених, Харків, 26 травня 2023 р.; наук. кер. В. М. Михайлов, А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2023. С. 65-66 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/33811 |
Appears in Collections: | Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk_SIAKHV_2023-65-66.pdf | 244.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.